Selecteer een pagina

 

 

wie is LadyLemon

Dat is Lysette, oprichtster van LadyLemon.

Naast ondernemer ben ik moeder van 3 prachtige dochters en getrouwd met de liefste man van de wereld!
Met z’n 5-en wonen we in het gezellige Noord-Brabantse Etten-Leur.

 

 

Meer dan alleen webdesign

Het succes van LadyLemon gaat terug naar begin 2009 als ik LMJ Webdesign inschrijf bij de Kamer van Koophandel in Breda. Mijn eigen bedrijf in het ontwerpen en realiseren van websites.

De passie voor ontwerpen ontstond al tijdens mijn studie bouwkunde. Grafisch ontwerp was een van de vakken en dit heb ik de afgelopen jaren verder mogen ontwikkelen, hier ben ik super trots op!

De werkzaamheden zijn de afgelopen jaren steeds diverser geworden. Naast het ontwerpen van websites kreeg ik steeds meer opdrachten welke niets met webdesign te maken hadden.

>> Folders, logo’s, advertenties, visitekaartjes, briefpapier, verhuurbrochures, kalender, schoolgids, belettering voor op een auto, programmaboekjes, gevelbelettering en nog veel meer …

Super leuk natuurlijk! Toch was er eind 2017 een moment waarop ik dacht: “Ik doe veel meer dan webdesign, maar mijn bedrijfsnaam legt wel de focus daarop. Dat kan anders, waarom ga ik niet een nieuwe uitdaging aan met een compleet andere naam?!” En half 2018 was dit een feit, en ben ik verder gegaan als LadyLemon. Een mega verandering waar ik heel TROTS op ben!

Met als doel om nog meer mooie, bijzondere en nieuwe opdrachten te mogen ontwerpen.

Groetjes Lysette
LadyLemon / design with love

LOGO

Hèt beeldmerk van je bedrijf. Met grafische elementen, alleen tekst of juist een combi van die 2. Met een passend ontwerp ben je duidelijk herkenbaar voor jouw  klanten! 

HUISSTIJL

Een logo & huisstijl, je kunt ze eigenlijk niet los zien van elkaar. Al je uitingen in hetzelfde design zorgt voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid.

WEBSITE

Online vindbaar zijn is heel belangrijk! Met een passend design, grafische elementen, mooie foto’s en leuke teksten presenteer je jouw bedrijf op de perfecte manier.

N

EN MEER ...

Iets anders laten ontwerpen? LadyLemon denkt graag met je mee! Drukwerk nodig? Ook dat kunnen we regelen. Alles via 1 partij geregeld, wel zo makkelijk toch?!

Designed by LadyLemon

Met liefde en plezier heb ik de afgelopen jaren veel projecten mogen realiseren.
Een van mijn wensen is een digitaal portfolio, hier wordt achter de schermen nog hard aan gewerkt!

× Een vraag? Stuur een Whatsappje!