Selecteer een pagina

designed with love

LadyLemon ontwerpt en realiseert logo’s, huisstijlen, drukwerk, websites en nog veel meer om jouw bedrijf op de kaart te zetten!

 

designed with love

LadyLemon ontwerpt en realiseert logo’s, huisstijlen, drukwerk, websites en nog veel meer om jouw bedrijf op de kaart te zetten!

 

 

 

 

 

 

Wat heeft LadyLemon te bieden

LOGO DESIGN

Hèt beeldmerk van je bedrijf. Met grafische elementen of juist alleen tekst, met een passend ontwerp ben je duidelijk herkenbaar voor jouw huidige en toekomstige klanten! 

BRANDING

Een logo & huisstijl, je kunt ze eigenlijk niet los zien van elkaar. Al je uitingen in hetzelfde design zorgt voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid van je bedrijf.  

WEBDESIGN

Online vindbaar zijn is heel belangrijk! Met een passend design, grafische elementen, mooie foto’s en leuke teksten presenteer je jouw bedrijf op de perfecte manier.

N

AND MORE ...

Naast logo design, branding en webdesign kun je ook voor je drukwerk bij LadyLemon terecht. Van ontwerp tot eindresultaat. Alles door 1 partij geregeld, wel zo makkelijk toch?!

 

 

Benieuwd of LadyLemon iets voor jou kan betekenen? Mail, app of maak een afspraak, dan kijken we samen onder het genot van een kop koffie/thee wat er mogelijk is!

mijn werk

Met liefde en plezier heb ik de afgelopen jaren veel projecten mogen realiseren. Vanaf najaar 2018 zullen de gerealiseerde projecten (portfolio) aan de website toegevoegd worden.

Rebranding nodig?

Voor Kindcentrum De Regenboog heb ik een compleet nieuwe look mogen ontwerpen. Naast een het logo worden ook de schoolkalender en schoolgids in een nieuw jasje gestoken! Binnenkort mag ik ook andere producten van het kindcentrum in dezelfde stijl gaan ontwerpen #branding #designedwithlove

Theater

Ook voor programmaboekjes, flyer en affiches kun je bij LadyLemon terecht. Voor Het Musical Collectief uit Den Haag heb ik al 2 voorstellingen mogen ontwerpen #totaalbeleving #designedwithlove

reacties van klanten

Het is altijd heel fijn om feedback te krijgen op het werk wat je heb gemaakt. En nog leuker als het zo positief is. #TROTS

We zijn erg tevreden over de folders die Lysette voor ons gemaakt heeft. Lysette had leuke ideeën over de opmaak en samen hebben we kritisch gekeken naar de teksten. Leuke, frisse en moderne folders geworden.
Marieke Esbach

Podotherapeut en praktijkhoudster, Podotherapie Zevenbergen / Klundert

Wauw, jij doet het toch maar weer! LMJ Webdesign gaat verder als LadyLemon.
Ik kan niet wachten totdat ik jouw nieuwe site mag gaan bewonderen!

Lieve Lysette/vriendin, zonder jou hadden we geen website gehad!

Marion van Merode

PR/Communicatie, Stichting Leuke Dingen Dag

× Een vraag? Stuur een Whatsappje!